Foute Kersttruiendag

 Dit jaar is het op vrijdag 14 december Foute Kersttruiendag.
Trek deze dag je meest foute Kersttrui aan maak € 3,– over aan Save the Children
Met zo’n foute kersttrui sta je misschien wel een beetje voor gek Je moet dus best een held zijn om er een te dragen.
De leus is: Een echte held verzamelt geld. Een held die geld inzamelt, alleen of met collega’s vrienden en/ of familie in een foute kersttrui voor kinderen in nood.
Vorig jaar deden er duizenden mensen mee en de Save the Children organisatie  hoopt natuurlijk dat het er dit jaar meer worden.

Een warme gezellige kerst is niet voor iedereen weggelegd.
In oorlogsgebieden en in vluchtelingenkampen is het koud en soms gevaarlijk.
In Syrië, Jordanië, Libanon, Irak, Afghanistan en op de Balkan zijn er zoveel kinderen die de kou niet kunnen ontvluchten.
Op vrijdag 14 december 2018 kunnen we onze warmte delen door een foute kersttrui aan te doen en drie euro te doneren om de wereld  “better with a sweater” te maken.

Op (Save the Children’s) Foute Kersttruiendag trekken duizenden mensen overal in Nederland hun foutste kersttrui aan  en zetten zich in voor het goede doel.

Ik trek mijn “foute” trui aan en doneer € 3,- en U ?

kersttrui

2 gedachten over “Foute Kersttruiendag

    1. Dat wist ik niet, vandaar dat ik er niet over geschreven heb. Maar, ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn solidariteit met transgenders, homo’s of lesbiennes ook niet HOEF te tonen. Voor mij is ieder mens een mens, welke kleur of welke geaardheid hij of zij ook heeft. IK hoef niet te benadrukken wat een feit is. Maar je hebt gelijk als je zegt dat niet IEDEREEN (helaas) zo denkt en dat het best weer eens onder de aandacht gebracht mag worden (zou niet nodig hoeven te zijn). Help me volgend jaar even tijdig aan herinneren! ( In gedachte heb ik dus altijd een paarse trui aan)

      Like

Plaats een reactie