Citaat : Tolle

“Geloof niet alles wat je denkt”

Eckhart Tolle

De Duitser Ulrich Leonard Tolle(1948-  ) ervoer op in zijn negenentwintigste jaar naar zijn zegge een “spirituele transformatie”  veranderde zijn naam in “Eckhart” (naar de 13e-eeuwse mysticus Eckhart von Hochheim, theoloog en filosoof) en werd auteur van spirituele boeken.
Zijn eerste boek The Power of Now (De Kracht van het Nu) was nummer één op de  New York Bestsellerslijst (toonaangevende lijst van bestsellers in de VS)

5 gedachten over “Citaat : Tolle

  1. Hoi Baars, Tolle heeft mij bij zijn eerste boek doen afvragen, hoezo NU ? Pas in deze tijd na het lezen bij andere betrokkenen liet bij mij het kwartje vallen. Er is geen tijd, een uitvinding van de mens, er bestaat alleen maar nu, en verleden en toekomst zijn projecties van de mens uit het NU. Ik besef me Baars, dat dat niet a la minuut binnenkomt, geef het de tijd en de boodschap brengt Vrede, Johannes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s