Geen grap

1 april wakker worden in een witte wereld?
In 2022 lijkt ALLES mogelijk.
Corona “bijna” over, NORO-virus duikt de kop op (incubatietijd: 8 tot 60 uur) en ik zag paaseieren hangen in de sneeuw!
Half maart golfen in de zon, zitten op een terrasje, gele bloeiende bloemen fotograferend,

eind maart natte sneeuw,

en dan op 1 april; sneeuw die ligt!

Ik las dat de hoogste temperatuur ooit in Nederland gemeten in april 32,2 graden was
(op 21 april 1968 in Gemert en Venlo) en dat het recordkoud in april
( – 6,6 graden) was in De Bilt op 12 april 1986

Een gedachte over “Geen grap

  1. Hoi Baars, Voor mij was het zien buiten van de sneeuw een complete verrassing. Ik zat te puzzelen en bij het toevallig naar buiten kijken zag ik een bewolkte maar sneeuwloze wereld. Ik verlegde mijn aandacht weer naar de puzzel en toen ik weer opkeek, was de wereld wit. Een grotere verrassing wat dit fenomeen veroorzaakte, had ik niet. ‘s- Middags was het witte weer volkomen verdwenen en de illusie ten einde, maar mooi om mee te maken, Johannes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s