Wel/niet troonrede/miljoenennota

Eigenlijk zou mijn blog vandaag, de dag na Prinsjesdag, moeten gaan over de troonrede, die in hoofdzaak wordt geschreven door de ministers en door de koning wordt uitgesproken onder politieke verantwoordelijkheid van het kabinet, en over de gisteren gepresenteerde Miljoenennota , de Rijksbegroting en het Belastingplan, allemaal voor het jaar 2023. 

Maar….er wordt genoeg over de plannen van de regering gezegd en geschreven. Dáár hoef ik niets aan toe te voegen.

Toen ik vanmorgen in de Volkskrant  3 regels omgekeerde tekst op twee, verder lege, pagina’s zag staan, vond ik dat dit geschrevene ook mijn gedachten ijzersterk verwoordt en wil ik hier toch een blog aan wijden (voor mensen die de Volkskrant NIET lezen)

Vandaar:

Een gedachte over “Wel/niet troonrede/miljoenennota

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s