Aparte (maffe) dingen (2)

Soms zie je iets dat “vreemd” is. Als ik mijn telefoon bij me heb, fotografeer ik het.
Dit fotoblog gaat over “vreemde dingen” die ik (of familie van me) ooit zag

Allereerst teksten die je soms ziet, zoals één achter een raam, bedoeld voor hondenbezitters maar met een aparte aanhef én een tekst op een deur van een horecagelegenheid, die persoonlijk lijkt maar het (natuurlijk) niet is.

Aan het ANWB bord is eigenlijk niets bijzonders, maar ik vond de “onzalige bossen” wel een aparte naam, het blijkt een eeuwenoud bosgebied  in het Nationaal Park de Veluwezoom te zijn. 

Aparte dingen met kinderen zie je soms, maar zelden kun je het fotograferen omdat het moment er is, en ook meteen al weer voorbij; deze 2 voorbeelden zaten stil: een aparte rugzak én een kleuter op een mega grote bank.

Ook een aparte foto van een volwassene, die op een bijzondere stoel zat; het hilarische aan deze foto is het meisje vóór hem, die niet eens ziet wat er achter haar gebeurde, maar wel toevallig een toepasselijk gebaar maakt.

Dan dingen die ik gefotografeerd heb maar waarvan ik NIET wist/weet wat het is/zijn.

1. In een museum hing iets aan de wand, het leek op een uithangbord van een kapper (door de schaar) maar de 2 daaronder hangende koperen dingen (lijkend op nierbekken) pasten daar niet zo goed bij. Het lijkt me toch niet dat je bij de kapper moet spugen??
Ik dacht het thuis na te zoeken, maar dat is niet gelukt.

2. Hangend aan een boom in een kersenboomgaard een soort “bord” met verroeste blikjes. IK vermoed dat het iets is om vogels weg te jagen; het was een vreemd stilleven (en zo te zien lang niet gebruikt!)

3. In een restaurant een deurstopper; het lijkt op een kluwen wol, maar het was loeizwaar, leek wel beton

Op straat een tableau van Dorus, Saint Germain des Pres genoemd, naar een  showprogramma op t.v. van Tom Manders alias Dorus.
In het tableau een koffer waar Waldorf en Statler (2 figuren uit de Muppetshow) [ Dorus trad op rond 1955, de Muppetshow begon in 2015, niet bij elkaar horend, wel grappig]

Het laatste “aparte” beeld kreeg ik via WhatsApp toegestuurd; een aparte wolkenformatie!
Er onder stond de tekst: Engel über Kiew!

Een gedachte over “Aparte (maffe) dingen (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s