Playa de Veluwe

Al vaker schreef ik over de Pitch & Puttbaan (een soort golf maar dan zonder golfbewijs) Strand Horst die we af en toe bezoeken en waar het mogelijk is, ook al heb je nog nooit een golfclub in je handen gehad, na een korte instructie een keer golf te spelen ( 9 of 18 holes)

Strand Horst ligt aan de Gelderse kant van het Wolderwijd, ter hoogte van de buurtschap Horst in de gemeente Ermelo.

De horecagelegenheid  van de Pitch & Putt baan die je,  ook zonder dat je golf speelt, kunt bezoeken om een kop koffie (of iets anders) te drinken, te lunchen, waar je een bedrijfsuitje of kinderfeestje kunt houden of een barbecue kunt bespreken liet ik tot nu toe onbesproken; Playa de Veluwe

Het is binnen én buiten gezellig en je wordt er gastvrij onthaald en leuk bediend.
Er is een steiger om je boot aan te leggen en er zijn subs ( standup paddle boards) waterfietsen en Canadese kano’s te huur. Het uitzicht van het terras op het water of aan de andere kant op de golfbaan is bijzonder!

Momenteel zijn er zwanen aan het broeden en bloeit de meidoorn.
In het grachtje vóór de locatie is soms een ijsvogeltje te zien, er zijn véél kool- en pimpelmeesjes (nestkastjes) en af en toe loopt er een konijntje over de baan.

Een plek om eens heen te gaan, ook al golf je niet.
Met Fietsroute 575024, Randmerenroute Ermelo kom je langs deze prachtige plek.
Een aanrader!


Adres: Palmbosweg 4, 3853 LB Ermelo

Een gedachte over “Playa de Veluwe

  1. Ermelo, heeft mijn oudste broer gewoond, ik ken de omgeving, welke prachtig is, ook Ermelo. De golfbaan heb ik nooit bezocht en lezend wat jij erover schrijft, mis ik iets, wat een gemis zal blijven. Maar er zijn andere zaken die de moeite waard zijn en die houden mij bezig. Dank voor je verhaal, Johannes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s