Buiten bezig

Vaste lezers van mijn blog weten dat we nogal eens pitch & putt spelen, een soort golf waarbij je geen golfbewijs (GvB) nodig hebt.


Ook zijn we wel eens naar een “echte” golfwedstrijd gaan kijken: Het Achterhoeks Open, waaraan een familielid meedeed. En op vakantie in Engeland golfen we ook wel eens: dat heet daar dan miniature golf, meestal doen we dat bij Brighton, waar familie van ons vlakbij woont. (Miniature golf is iets anders dan bij ons midgetgolf. Dát heet daar crazy golf door poortjes en over hobbels en zo)

Voor de verschillende soorten golf zijn verschillende vaardigheden nodig. Niet dat we die allemaal hebben, maar we vinden al die spelletjes zo leuk.

Roedean bij Brighton (GB) – Strand Horst – Achterhoek

Onlangs gingen we weer eens met kinderen naar een midgetgolfbaan.
We kozen een biljartbaan: je moest via de band spelen, lukte dat, dan mocht je een punt aftrekken. Prachtig aangelegde baan en een plezier voor alle spelers.

Een baan met nu lenteachtige bloemen, mooie natuurbanken en leuke uitdagingen op de banen.

Heerlijk buiten bezig met na afloop een terrasje met een drankje.
Op het golfparkeerterrein stond een “aparte” reclame auto van Red Bull: “ergens” werden blikjes drank uitgedeeld!

We hadden weer zo genoten van het buiten bezigzijn dat we een paar dagen later naar een Pitch & Puttbaan gingen om eens te kijken of we dát niet verleerd hadden (de laatste keer daar was meer dan een half jaar geleden)

Het was heerlijk rustig!
Ook daar dronken we na afloop iets. Op het terras zaten meer mensen die dat een puik idee leken te vinden. Weer een mooie, actieve maartdag!

Een gedachte over “Buiten bezig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s