Opmerkelijke foto’s

Soms zie ik dingen die ik opmerkelijk vind.
Soms maak ik er een foto van.
Een aantal van die foto’s wil ik nu delen.

Coronaposter, bedoeld om mensen te waarschuwen voor besmette personen.
Persoonlijk zou ik, als iemand zó besmettelijk is de stippellijn in een dikke doorlopende lijn getekend hebben!

Tropische vissensupermarkt? Ik zie me al 2 vissen uitzoeken en in dit boodschappenkarretje (met gaatjes) doen. Natuurlijk zullen ze de vissen wel in een plastic zakje doen, maar dan nog…. in zo’n karretje een toekomstig vijverhuisdier?

Een graf op een begraafplaats; waarschijnlijk heeft deze dame, veel gereisd; er liggen allemaal souvenirs op, Colosseum Rome, een koninklijke Buckingham palace wacht, de letters London en New York, het Vrijheidsbeeld, een Grieks vaasje en een plaquette van Hong Kong zijn nog te herkennen (het graf is van 2011)
Of zouden haar beminden van elke reis hier een souvenir neerleggen? Zou zo maar kunnen!

Een billboard met onze voormalige koningin die je bedankt voor je bezoek.
IK zou denken dat dit is omdat je op een begraafplaats bent geweest, aangezien ze al gestorven is in 2004, maar het staat bij de uitgang van de multifunctionele ontmoetingsplek De Groene Afslag.(?)

Op de Groene Afslag staan ook, op het toilet, wastafels met planten er in (er zijn er genoeg ook zonder planten, dus de handen kunnen gewassen worden!)

Een ingang (Krachtcentrale) met daarboven allemaal ledenmaten

Een (dure) camera voor een fotozaak, vermoedelijk om klanten naar de winkel te trekken; IK zou dan de lens naar de winkel richten óf juist de winkel uit naar buiten gericht (symbolisch!) maar zo naast de winkel heeft m.i. niet het juiste effect!

Dieren op opmerkelijke plekken: Een kikker die in een keramieke boot probeert te klimmen; een muis in een vetbollensilo, een muis die uit een spleet komt; een Vlaamse Gaai op een fiets; een kat in een kippenhok, een kat nadenkend voor een kattenluik én een roodborstje op een crog.

Een mega grote poster van Rob Kamphues (presentator Formule 1 programma Ziggo) op een wand in het mediapark. Van de kant van het station uit, “gluurt” Rob’s gezicht vanuit de bosjes!!

Een ”achtergelaten” raket op straat! (voor het decorcentrum bij het Mediapark)

Een buurtbiep in een boomstronk (Gelderland)

Een gedachte over “Opmerkelijke foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s