Coronamaatregelen – kuchschermen

Onlangs was ik in een onderzoekscentrum en moest even in de wachtkamer plaatsnemen.
Ook daar stonden stoelen “apart” met schermen er tussen.
Zoals deze schermen eruit zagen had ik in de hele Coronaperiode nog niet gezien; ze waren van karton!

Thuis zocht ik op internet zo’n scherm op, ze blijken InBetween Column te heten  en zijn verplaatsbaar kuchschermen van FSC karton en recyclebaar kunststof.

Een doorzichtig rechthoekig venster met zwarte omlijsting, die zowel op een kolom als op een tafelstandaard kan worden geplaatst, lichtgewicht, staat binnen 5 minuten: ze kosten  € 100,- per 4.

Ze blijken speciaal ontwikkeld te zijn voor de Horeca. Er zijn ook “buiten” modellen (opgebouwd uit een slank vormgegeven stevig gepoedercoat buizenframe

Op hun website zag ik ook dat men het aankoopbedrag van het kuchscherm terug kan krijgen als er bij hen (horeca)meubels gekocht worden  (onder bepaalde voorwaarden)
Dat lijkt me een slimme deal voor zowel de klant als voor Satelliet.
 Satelliet is in een apart gebouw gevestigd in Breda.

In de loop van de Coronatijd heb ik vele kuchschermen “meegemaakt”, sommige maakten me claustrofobisch, sommige zagen er “niet fris” uit. Deze schermen vind ik Toppers, ik kijk door een soort van t.v. scherm naar mijn omgeving, heel open. Ook nog minder belastend voor het milieu als ze ooit weggegooid moeten worden!

Natuurlijk zal ik erg blij zijn als alle Coronamaatregelen niet meer nodig zullen zijn, maar als het dan toch moet dan maar deze kuchschermen: recyclebaar, groot, doorzichtig en mooi van stijl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s