Digitaal cadeautje, ook voor U!

Gisteren kreeg ik van een vriendin een digitaal cadeautje, dat ik zo leuk vind dat ik het doorgeef aan mijn bloglezers.

Ik zal maar meteen verklappen wat het is: een digitale adventskalender; achter ieder vakje zit een….. act!

De Kleine Komedie heeft van een anoniem familiefonds (ik heb zo mijn vermoedens) een genereus bedrag gekregen om “dit” mogelijk te maken. Van 1 december tot 1 januari, iedere dag om 12 uur kun je een vakje openmaken en digitaal een minivoorstelling bijwonen.

Ik, en nu ook u kunnen nu de vakjes 1 t/m 9 openmaken en die acts NU zien. Ik zag  oa Brigitte Kaandorp, Paul de Munnik en Erik van Muiswinkel langskomen.
Elke dag om 12.00 uur kunnen we weer een nieuwe act zien. Leuk in deze “donkere” dagen, waarin helaas niets méér kan dan de afgelopen tijd omdat het aantal Covid-19 patiënten nog steeds niet drastisch daalt.

Haal een stukje vrolijkheid in huis op

https://www.dekleinekomedie.nl/pQorGSw/adventskalender?gclid=EAIaIQobChMI5fb5rb3A7QIVdkiRBR25pwKDEAAYASAAEgJGyvD_BwE

Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s