Citaat: Bram Vermeulen

“Alles is al een keer gedaan,

                        maar niet door mij”Abraham, Gerrit Vermeulen (1946-2004) spelverdeler Nederlands volleybalploeg, zanger, componist en cabaretier was een veelzijdig man of om het met zijn woorden te zeggen: “Zoals de bakker alleen bakker is als hij brood bakt, zo ben ik geen zanger. Zo ben ik Bram Vermeulen die soms zingt, soms liederen componeert, soms schildert, soms columns schrijft, soms boeken, soms theaterprogramma’s maakt, soms strips tekent, soms televisieprogramma’s maakt, soms gedichten schrijft, kortom, die zelden niets doet”

Hij maakte van 1968-1979 deel uit van Neerlands Hoop in Bange Dagen samen met Freek de Jonge. Voor zijn album (1984) Bram kreeg hij een Edison.
Hij overleed, in zijn vakantie in Italië in 2004 onverwacht aan een hartstilstand.

Hij schreef ook ooit de tekst: …En als ik dood ben, huil maar niet. Ik ben niet echt weg, moet je weten. Het is maar een lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas, als jij me bent vergeten.

We zijn hem niet vergeten, zijn liedjes en teksten en ook bovenstaand citaten zijn leeftijdloos

Een gedachte over “Citaat: Bram Vermeulen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s