Bloggen

vijver (2) - kopie
foto behorend bij vorige blogsite

Afgelopen week schreef ik mijn 100ste blog dit jaar ( 2020) en mijn 900ste blog op dit blogadres. Weetjes, over persoonlijke dingen; wat me opviel in het nieuws; recensies over films boeken en uitgaansgelegenheden, citaten die ik bijzonder vind; bezichtigingtips en meer.
Ik weet dat ik lang niet zoveel lezers zó heb, dan dat ik mijn berichten op facebook zou zetten.
Die één of twee keren dat iemand anders een link naar mijn blog op zijn of haar facebookpagina plaatste vloog mijn leescijfer omhoog.

Natuurlijk is het leuk als veel mensen lezen wat je geschreven heb en hoewel iedereen die dat wil, de link naar mijn blogs integraal op zijn of haar facebookpagina  mag zetten, kies ik er zelf niet voor.

Ik vind het leuk om te schrijven en leuk als het ook gelezen wordt. Ik kan zien hoeveel mensen een bericht gelezen hebben en of ze uit Nederland of daar buiten komen.
Ik wéét dat mijn blogs vertaald kunnen worden toch ben ik heel benieuwd of de lezers uit Noorwegen, China, Ierland of de Verenigde Staten Nederlanders zijn of buitenlanders.
En als het buitenlanders zijn wat ze van  de keuze van mijn onderwerpen vinden.
Als je kunt, laat me dat eens weten door je commentaar bij de reacties te plaatsen.

Ik ga nog een tijdje door met mijn blogs mits de provider niet stopt.
Vele jaren schreef ik een blog totdat de provider ermee stopte en ook de “oude” blogs niet meer op internet te vinden waren.
Ik werd tijdig gewaarschuwd, dus heb er  wel een aantal kunnen kopiëren.

Na een tijdje niet geblogd te hebben, merkte ik toch dat ik het miste en kreeg ik deze mogelijkheid om bij WordPress een nieuw blog op te starten.

Ik hoop dat u de blogs leuk en/of leerzaam vindt en dat u af en toe ( een beetje) moet lachen. Dán is mijn opzet geslaagd

 

Een gedachte over “Bloggen

  1. Baars, je bent een echt taalmonster en nog een leuke ook. Ik heb veel van je geleerd en mag dat nog steeds doen, dank daarvoor, al die blogs in al die jaren, muts af, Johannes

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s