De zoveelste waarschuwing.

We kunnen er niet meer omheen.
De natuur pakt de mensheid terug.
Na zoveel waarschuwingen dat de mensheid op de verkeerde weg is; BSE, SARS, smelting van de ijskap, tsunami’s en aardbevingen  en nu  Corona is het niet meer genoeg om van 130 naar 100 km te  gaan rijden, elkaar een elleboogje te geven en mondkapjes te dragen.
Er moeten drastischere maatregelen genomen worden.
Welke?
IK zou het niet weten.

Ons leven zoals het er tot nu toe uitzag MOET veranderen; consuminderen is ook niet meer genoeg.
We leven met velen op de planeet aarde, er moeten stappen terug gedaan worden.
Veel mensen zijn bereid stappen terug te doen en er zijn mensen  zoals Boyan Slat die al iets ondernemen. Er is méér nodig.

Het is tijd  voor regeringen om meer naar wetenschappers te luisteren ECHT te luisteren en  dáár beleid op af te stemmen,.Maatregelen te nemen, hoe impopulair ook.Het is nodig!!Het is niet alleen Corona, het is meer………………..Ik wil  wat doen, maar ik wil guidance.
Wat kunnen we doen? Wat heeft werkelijk zin om deze neerwaartse spiraal te stoppen?
Of zijn we als mensheid al te ver heen?ronde golf

Een gedachte over “De zoveelste waarschuwing.

  1. Ik heb zojuist de uitzending gezien op Ned I waar onder andere de persconferentie van Rutte werd uitgezonden, voor mij werd het duidelijk wat belangrijk is en wat ook onmiddellijk zou moeten gebeuren: SAMENWERKING TUSSEN LANDEN ! Ik vermoed dat dat een wensdroom is, maar is als uitgangspunt absoluut nodig, en onontbeerlijk is daarbij VERTROUWEN, naar elkaar en naar Boven, uit mijn hart, een bijzondere verblijfplaats
    Johannes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s