t Praatje

logohetpraatje

Al eerder schreef ik over de kapperszaak waar ik, als ik in de Achterhoek ben, heen ga.
Op 7 juli  schreef ik in “Als je haar maar goed zit” over de overname van het bedrijf door één van de kapsters; de eigenaar “ging wat anders doen”.
Dát andere doet hij wel vlakbij zijn vroegere kapperszaak; bijna schuin er tegenover.

Waar we ooit in de Bloemenboetiek het bloemstuk voor op de kist van mijn broer bestelden heeft kapper Bart (met compagnon) een bruin café geopend.

Toen ik  deze zomer weer in de Achterhoek was, werd er achter het geblindeerde raam hard gewerkt om van de vroegere bloemenzaak een bruin café te maken. Zo hard getimmerd dat hij mijn geklop niet hoorde en ik dus wachten moest met kijken tot het café geopend was.

Nu ik deze keer in Zelhem ben, staat de voordeur open, zitten er mensen op het terras en staat Bart achter de tap. Het ziet er uit, alsof hij er altijd gestaan heeft.
Het café heeft NIET de uitstraling van een net geopend café (eind augustus) maar of het er altijd ZO heeft uitgezien. Knap ingericht en sfeer gegeven. Bart zelf is er ook gelukkig mee (Hij was het kappersvak niet zat, wel toe aan een nieuwe uitdaging)

Toen ik ’s avonds met familie langs het café kwam was er buiten live muziek en zat het terras vol. Helaas deze keer geen tijd om neer te strijken op het terras, wie weet volgende keer.
Een horeca aanwinst erbij op de Markt in Zelhem

Een gedachte over “t Praatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s