Techno robot

techZelden kom ik in een AH winkel, maar vandaag moest ik er even zijn. Ik had 2 boodschappen af te rekenen. Ik stond bij de kassa achter 2 dames; achter me stond een heer. De voorste dame rekende € 137,- zoveel af. De kassière vroeg of ze er techplaatjes bij wilde. De dame zei “nee, geef maar aan die dame” en wees op de dame achter haar. Deze schudde met haar hoofd en keek naar mij. Ik zie mijn kleinkind niet veel en weet niet waar zijn moeder boodschappen doet en wat hij wel of niet spaart maar techplaatjes klinkt me voor een jongetje van 9 wel gaaf in de oren. Dus ik knik en zeg “graag”.
De kassière geeft me de plaatjes en begint met de boodschappen van de dame voor me, die zegt: ”Geeft u mijn plaatjes straks ook maar aan haar”
Ik bedank.
De heer achter me zegt :” Geen idee waar jullie het over hebben, maar de mijne mag je ook “.
En zo vertrekt een tevreden oma met 2 boodschappen en heel veel techplaatjes vanaf Albert Hein. Nu maar afwachten of kleinzoon er blij mee is.

Een gedachte over “Techno robot

  1. Ik kwam vrijwel continu bij AH en verfoeide de Lidl. Dat ligt nu 100 % andersom. En ik interesseerde me niet voor al die acties, stop de kosten maar in een lagere prijs. De idee te sparen voor ons kleinkind is een goeie,dank.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s