Koekenpannen op vakantie

Ooit bleef, toen ik in een appartementje op een Grieks eiland, iets wilde bakken, het eten aan de bodem vastzitten. De bodem bleek bol te zijn Bij de receptie gaven ze me een sleutel van een ander huisje, daar kon ik keukengerei ruilen. Gelukkig was daar een “goede” koekenpan.

Verleden jaar in een camper in Nieuw Zeeland was het weer zover; een vreselijke koekenpan. Mijn kokende metgezellin kocht een Nieuw Zeelandse koekenpan en was er zó tevreden over dat ze de pan de 18.579 kilometer naar huis liet meereizen.

Dit jaar huurden we gezamenlijk een huisje ergens in Noord Brabant én de koekenpan ging mee; we hadden er plezier van. Helaas bleek toen ze thuis kwam, de pan in het huisje achtergebleven. Daar waagde ze een telefoontje aan. Gelukkig was de pan nog in het huisje en was het vakantieparkpersoneel (mooi woord voor wordfeud!) genegen de pan (tegen betaling) naar haar terug te sturen. De pan prijkt weer in haar keuken, hij gaat vast weer mee op de volgende reis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s